Avlopp

Vi har haft problem här hemma med en avloppslukt från tvättmaskinshållet till och från ett tag nu. Vi (Peter) har rengjort avloppet ett antal gånger och jag har gjort rent filtrena i tvättmaskinen. Trots detta har den här unkna lukten kommit tillbaka gång på gång på gång.

Ibland har jag funderat på om det kan vara blöjlukt som sugit fast i kakelväggarna? För jag är rätt bra på att ta ut de där blöjsoporna så fort det hamnar en skitblöja i dem.

Nu har jag i alla fall inte tvättat på nästan en vecka och då har doften heller inte dykt upp på ett tag så det borde ju ha med tvättmaskinen att göra. Nu börjar det verkligen bli dags att tvätta så det var hög tid att ta tjuren vid hornen.

Och det var precis vad jag gjorde nu på kvällskvisten. Jag har alltså skurat ur rör och brunnar och slangar och tvättmaskinens alla hål och skrymslen med WC-anka och Cillit Bang. Kalklösande medel is the shit enligt mig. Nu är allt tillbakamonterat och tillbakaflytatt och jag avslutade allt med att köra en tom 90 graders. Nu jädrar ska lukten bort en gång för alla!

Någon som har erfarenheter att dela med sig av på detta område?

Dröm sött!

Kommentarer
Postat av: E

Du är så duktig du!

2010-11-12 @ 09:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0