MasterChef

Nu sitter jag och glor på MasterChef (Americaaa) på tvn. det är final (antagligen repris) och jag hejar så in i bengen på tjejen...snart får jag veta...

Personen är...

...

...Whitney!!!!! JAAAA!

jag har inte på något vis följt det här utan bara sett sista kvarten av finalen, men hon tappade till och med kycklingen tio minuter innan de skulle servera sina rätter. TIO MINUTER! Men hon lyckades! Vilken tjej.

Annars har jag lagat paj, varit på babysim, handlat och myst en massa med Nils idag. I morgon ska jag och Peter skotta fram takboxen, plocka ner mina skidor och så ska jag och Nils följa med mamma till Gimo och hämta mormor. På Söndag drar vi nämnligen norrut, till Vemdalen, och då ska ju såklart älskade mormor med!

Med andra ord längtar jag till Söndag.

Nu ska jag förbereda lite välling inför natten och hoppa in i duschen, sedan blir det en tidig kväll för mig!

Let's dance

Här sitter jag och glor på tv. Let's dance har ju börjat och då måste man ju naturligtvis se efter vad det är för några som är med och dansar i den här omgången. Jag tycker det kan vara rätt roligt med dans må jag säga. Jag skulle faktiskt inte ha någonting som helst emot att kunna dansa alla dessa danser som ett riktigt proffs själv. Varför slutade jag dansa? Och varför slutade jag spela piano? Och fiol? Och varför slutade jag med gymnastiken?

Jo, jag vet såklart varför jag slutade med än det ena, än det andra. Pianot vart trist och tidskrävande, fiolen var töntig, gymnastiken blev för allvarlig och tävlingsinriktad och dansen...

Varför i helskotta slutade jag dansa?

Det var ju faktiskt bara ett par år sedan jag gick på dans senast. Då var det showdance och något mer...minns inte riktigt. Före det har det varit breakdance, bugg, latin, hip-hop, vals m.m. m.m.

Jag är fan bra sugen på att börja igen men helst med en partner (och en barnvakt som vaktar barn varje träning)...Dansa får man kanske göra i graven?

Nog om det. Här bjöds det på körvgrej med färskpasta och sallad. Till det serverades en väl kyld Portello och som avlut på middagen avnjöts en skål iskall glass.

Det kan man kalla myskväll, trots att det bara är jag och Boris då Nils sover och Peter jobbar.

Glad fredag!

Här lever jag livets lata dagar (stund), s...

mms_img45429 (MMS)

Här lever jag livets lata dagar (stund), som om det inte fanns någon morgondag. Tur att jag aldrig lyckas möla i mig fler än fyra choladbitar innan jag storknar. Och tur att jag ska träna lite i morgon.


Jullov

Jag är ledsen att jag inte meddelade tidigare att jag tog jullov, men det var det jag gjode. Nu är det nytt år med nya aktiviteter och nya krafter.

2011 kommer nog bli ett av de bästa åren! Det känns så. 2010 var naturligtvis magiskt och fantastiskt och rörigt och framförallt känslosamt. Tänk att jag först tillverkade, bar och sedan födde en helt fantastiskt underbar liten skapelse.
En helt ny liten människa med tankar och känslor. Vilken jädra grej! Och vilken otrolig kärlek jag fått upptäcka. Jag trodde inte att jag kunde älska riktigt såhär mycket och intensivt.

Så 2011 kommer förhoppningsvis med mer rutiner, större lugn och mer njutning. Hoppas jag.
Fast vi får se om jag verkligen kommer vilja gå tillbaka till jobbet till hösten, tänk om jag vill stanna hemma med Nils för evigt?

I morgon blir det iaf babysång för hela slanten. Therese och Nellie ska också gå och sedan blir det varje Tisdag halv 10. Skoj! Nu ska jag plocka lite och knyta mig så jag inte får mig en åthutning av Peter när han kommer hem. Vi har ju tydligen en "överenskomelse" om att jag bör gå och lägga mig före 23 om kvällarna...!
Jag får väl försöka.

Soffmys för hela slanten är vad vi ägnar d...

mms_img59770 (MMS)

Soffmys för hela slanten är vad vi ägnar dagen åt. Nu jädrar ska vi bli pigga tills i morgon.


SMS-inlägg


SMS-inlägg

mms_img16296 (MMS)


Nu åker vi hemåt efter en helg hos svärfar...

mms_img28164 (MMS)

Nu åker vi hemåt efter en helg hos svärfar utanför Bredbyn. Mysigt har vi haft ändå tills igår kväll då jag och Peter började kräkas som tokar. Nu mår vi som tur var bättre och vill hem och kurera.


RSS 2.0