Gröt

Här har vi introducerat grötlunch för lilleman! Inte vidare populärt men vi försöker och försöker och ger oss alltså inte så lätt. En tesked om dagen blir nog gott tillslut. Nu hulkar och kväljs han mest. Ser dessutom ut som att han svalt en hel citron stackarn...

Igår var en lång men rolig dag. P var ledig i förrgår och igår så vi har promenerat runt, ätit, fikat, myst och kollat på Solsidan som vi köpte på ICA. Det var ju riktigt roligt ju så nu har vi bara halva säsong 1 kvar. Men han är ju ledig på söndag-mpndag igen så då ska vi nog hinna med några fler avsnitt. Jag och N var dessutom och hälsade på Ns mormor på jobbet då han skulle "visas upp", det var okej. Sedan drog vi hem till Therese där det bjöds på lite umgänge med kära vänner, kaffe och kaka. Inte så pjåkigt må jag säga!!

Nu när P blir ledig igen (på söndag) så ska vi åka till lillfisens farmor nere i Åmmeberg med ett besök i Hallsberg på måndag. Trevligt med lite utflykter sådär kan en tycka!

Idag ska vi på lägenhetsvisning med mina päron (lillemans mormor och morfar), sedan ska vi köra dem till tåget då de drar till utlandet i natt. Lyckans ostar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0